Maquillatge d’estiu

llavis maquillatge natural d'estiu

La majoria de les dones, aprofiten l’estiu per donar un respir a la pell i permetre que el sol i la brisa marina actuïn com a regeneradors naturals. Per això cal una bona protecció de tot el cos amb productes que tinguin factors de protecció alts contra els raigs ultraviolats i els elements exteriors indesitjables. Aquesta protecció també cal tenir-la present a l’hora d’escollir els cosmètics.

 

Pel que fa als maquillatges, moltes dones opten a l’estiu per prescindir-ne o escollir tonalitats molt lleugeres i naturals. Però cal tenir present que si s’utilitzen productes adequats, poden representar una protecció extra, més recomanable que no utilitzar-ne en absolut.

brush_maquillatge_coloret

 

No podem oblidar respecte a les bases del maquillatge, que cal posar  una bona crema hidratant sempre a sota, amb factor de protecció solar alt, i no oblidar mai les zones del coll, escot i les orelles -mai se’n recorda ningú de les orelles, fins que el sol les ha cremades!-. I una bona solució, sobre tot ara que estem en temps de crisi, és barrejar una petita quantitat de crema hidratant amb el maquillatge, que a més d’ajudar en una bona aplicació uniforme, també dona un aspecte de més naturalitat al resultat i fa que el maquillatge ens condeixi molt més tot l’estiu.

 

Per eliminar les brillantors de la suor, és el moment ideal per aplicar alguna de les excel•lents pólvores de tons terrosos amb factor de protecció solar que ens ofereix el mercat. També les podem utilitzar com a coloret, per donar matisos a les galtes, només canviant el color o la intensitat, més rosat o més torrat, segons l’estructura particular de cada rostre.

maquillatge natural d'estiu

pintallavis rosat pintallavis natural

Respecte als ulls, es poden aplicar ombres molt subtils i una mica de màscara a les pestanyes durant el dia i aprofundir una mica més si sortim de nit.

 

Però les agressions a que acostumem a sotmetre els nostres ulls a l’estiu, – amb el sol, la platja, etc.- no fan recomanable que abusem gaire d’ells pel que fa al maquillatge. Millor deixar-los descansar tant com puguem, que ja arribarà l’hivern…

 

Els tons de llavis preferits a l’estiu -i els que queden sempre bé a totes les dones i combinen amb qualsevol tipus de vestit- són els molt naturals i rosats, durant el dia; una mica més pujats per sortir de nit.

 

Penseu que un bon pintallavis hidratant és una protecció excel•lent i que si encertem el to que més ens afavoreix, tant és pot utilitzar a la feina, a l’aire lliure, per sortir a sopar amb els amics o anar de copes… I per molt que ens hàgim d’estrènyer el cinturó, ja se sap que les dones sempre trobem un plaer especial en comprar-nos un pintallavis!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv